Over Marjanne

Door heel Nederland en België coach ik nu betrokken ouders die in het gezin te maken hebben met ADHD gedrag of kenmerken daarvan. Door analytisch te observeren, zorg ik veelal voor verrassende en innovatieve denkwijzen. Zo zetten we samen stappen richting begrip en oplossingsgerichtheid.

Als jongste dochter uit een boeren- en Christelijk gezin heb ik mij ontwikkeld van een rebelse jongedame naar een theoretisch goed onderlegde coach en counselor met de aansluitende ervaringsdeskundigheid. Ik ben bekend met diverse doelgroepen en zie al snel mogelijkheden op het gebied van gedragsverandering vanuit een holistische benadering!

Met een holistische kijk en vooral met humor, openheid en kritische interventies geef ik interactieve workshops die echt als ‘eye-openers’ worden gezien. Zo zetten we samen resultaatgericht stappen!

 

Je goed voelen begint bij goed eten! Daarom vertel ik je graag meer over mijn passie naast Mind-Move: het maken van de lekkerste en meest verse sushi. Dit doe ik onder de naam Food 80/20. Ook zijn we graag op pad met onze echte “Food 80/20 truck”! Ben je benieuwd naar meer? Probeer onze sushi eens uit door te bestellen via foodtachtigtwintig.nl.