Over Marjanne

Als jongste dochter uit een boeren- en Christelijk gezin heb ik mij ontwikkeld van een rebelse jongedame naar een theoretisch goed onderlegde coach en counselor met de aansluitende ervaringsdeskundigheid. Ik ben bekend met diverse doelgroepen en zie al snel mogelijkheden op het gebied van gedragsverandering vanuit een holistische benadering!

Met een holistische kijk en vooral met humor, openheid en kritische interventies geef ik interactieve workshops die echt als ‘eye-openers’ worden gezien. Zo zetten we samen resultaatgericht stappen!


Door heel Nederland en België coacht ik nu betrokken ouders die in het gezin te maken hebben met ADHD gedrag of kenmerken daarvan. Door analytisch te observeren, zorg ik veelal voor verrassende en innovatieve denkwijzen. Zo zetten we samen stappen richting begrip en oplossingsgerichtheid.