Wat ik doe

Als ervaringsdeskundige en met jarenlange ervaring in integrale coaching help ik nu vooral gezinnen die te maken hebben met ADHD gedrag of kenmerken daarvan. Ik zorg ervoor dat ouders weer de regie krijgen. Ik bekijk het op een holistische manier, neem onder andere systemische invloeden op gedrag mee en de invloed van voeding op het brein. Dat doe ik met humor, openheid en innovatieve denkwijzen zodat we samen resultaatgericht stappen zetten. Je staat er niet alleen voor! 

Een oplossing binnenshuis

Er heerst stress en onrust binnen je gezin, het glipt je door je vingers en je wilt zelf graag de regie houden en een oplossing binnenshuis. Jouw kind komt niet lekker mee in de klas, wordt als ‘lastig’ gezien door de omgeving of wordt zelfs gepest. Het geeft jou een kop vol zorgen, maar bij de dokter aankloppen wil je ook niet, want op een doorverwijzing, diagnose en een vracht hulpverleners zit je niet te wachten of je wil jouw kind liever geen medicijnen geven. Jullie hebben al veel geprobeerd, voelen je inmiddels machteloos en onbegrepen in de situatie en lopen hierdoor zelf bijna tegen een burn-out aan. Voor jullie kom ik met een frisse blik om de hoek kijken en werken we samen richting begrip en oplossingen!

Pak binnen no time zelf de regie en stap uit de afhankelijkheid.

Mijn aanpak

Mijn persoonlijke begeleidingsmethode is zo ontwikkeld dat iedere situatie en ieder uniek individu meer dan de bedachte resultaten behaalt. Door heel Nederland en België coach ik betrokken ouders die in het gezin te maken hebben met ADHD gedrag of kenmerken daarvan. Ik kom graag met jou in contact voor een goed gesprek om te kijken waar ik jou en je gezin kan helpen.

Heb je een vraag, wil je meer weten over mijn persoonlijke aanpak of ben je klaar voor een persoonlijk gesprek? Laat hier gerust een bericht achter en ik neem contact met je op!